MASSIVT AS

Massivt As ble etablert med ønsket om å levere unike håndlagede kvalitetsmøbler av massivt tre. Produktene skal være noe som ikke alle har, som holder høy kvalitet, og bærer preg av at man kommer tett inn på naturen. Følelsen av å kjenne naturen på sitt beste, med fantastiske produkter som man skal være stolt av å eie i sitt hjem, hytte eller arbeidsplass.

Vår kjærlighet til tre har vært det essensielle hele veien. Gjennom vår partner fabrikk i Tyrkia leverer vi kvalitet som skal vare år etter år til riktig pris. Massivt As har fokus på miljøet, og de fleste produktene får som regel ingen annen behandling enn 100 % naturlig olje. Vi mener naturens egen skjønnhet er bedre enn noe annet.

De utvalgte delene av treet, blir tørket med ytterst omhu i egne spesialovner som deretter forvandles til fantastiske naturprodukter. Etter anbefaling fra et velrenommert universitet i Massachusetts, har vår fabrikk i Tyrkia blitt den første som har bygget tørkeovner basert på solcelle teknologi. Dette gjør at tørkeprosessen bærer høy kvalitet og sluttproduktet har riktig type fuktighets margin. I sortimentet kan vi velge mellom treverk av seder, valnøtt, kastanje, oliven, enebetre, mazel, ask og furu. Disse tresortene er velegnet til å lage møbler da de er solide og skaper estetisk fine produkter.

For overflatebehandlingen bruker vi en revolusjonerende treolje som er patentert og produsert i Belgia. Med denne oljen kan man se og kjenne alle mønstrene i treverket i sin naturlige form. Oljen gjør også treverket vannresistent, samt at den tåler varme til en viss grad. Dersom uhellet skulle være ute og man får en oppskraping på produktet, kan man kan lett reparere treverket med denne oljen.

I stedet for å være en bedrift som baserer seg på høy fortjeneste gjennom større vareproduksjoner vil vi i stedet være en bedrift som man assosierer med kvalitet, tillit og ærlighet. Vi legger høy vekt på å skape relasjoner basert på gjensidig tillit, respekt, langsiktighet og åpenhet. Hvert produkt som kommer ut til markedet med vår logo skal nettopp bære preg av dette, og skille seg ut i mengden.

Vi ønsker også å sette inn en form for personlig ‘’touch’’ i våre produkter, og for den bevisste feinschmeckeren tilbyr vi også ‘’MMW – My Massivt Wood’’ altså en bok som forklarer hele produksjonen helt fra start til slutt både med bilder og tekst i nøkkelord form. Boken leveres sammen med møblene når den er klar.

HVORFOR VELGE MASSIVT AS?

Vi velger spesielle trær som holder høy kvalitet og hvert tre som blir felt har sertifikat og tillatelse. For å oppnå best mulig kvalitet bruker vi deler fra trær som blir kuttet en bestemt periode i året. Alle tresorter blir behandlet i dampovner, på den måten slipper den ut fuktigheten gradvis. Prosessen hindrer også larver, insekt egg og andre skadelige dyr å leve og formere seg. Etter at treverket kommer ut av dampovnen blir det lagret ute under tak, avhengig av type tre og størrelse. Treverket settes deretter inn i tørkeovner igjen for å oppnå et sluttresultat på 6-8 % fuktighet. Hvert produkt sjekkes nøye i alle kanter med digitale apparater som sikrer et trygt sluttresultat.

Om Oss
Om Oss
Om Oss
Om Oss
Back to Top